JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

Apreciatul SUV sportiv cu propulsie electrica. Spatios, luxos si cu o tehnologie perfect integrata.
CONFIGURATOR

APRECIATUL SUV SPORTIV CU PROPULSIE ELECTRICA


Castigator al titlului masina anului, al premiului anual pentru design auto si pentru cel mai ecologic vehicul din lume*.
Proiectat special ca vehicul electric, cu o arhitectura neconventionala, Jaguar I-PACE este unul dintre cele mai apreciate automobile existente.

DESIGN EXTERIOR

Elegant si aerodinamic. Imbinarea perfecta intre calitatile Jaguar, tehnologia utilizata in Campionatul FIA Formula E si designul britanic contemporan.

DESIGN INTERIOR

Modelul I-PACE reimagineaza echilibrul clasic Jaguar intre lux si sportivitate, cu un habitaclu spatios, care integreaza perfect tehnologiile de ultima generatie.

FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA

AMBIANTA LUXOASA

In habitaclu, elementele elegante, prelucrate manual subliniaza ambianta luxoasa. Ornamentele robuste sunt prezente din abundenta, iar cusatura dubla fina, in culoare contrastanta, confera o nota suplimentara de eleganta. Pe timp de noapte, iluminarea clara de culoare alba accentueaza detaliile elegante.

RAFINAMENT SI SILENTIOZITATE

Habitaclul este perfect izolat de mediul exterior. Pentru un rafinament de neegalat, incapsularea sofisticata a motorului reduce nivelul de zgomot, iar designul exterior aerodinamic minimizeaza zgomotul la vant.

HABITACLU SPATIOS

Arhitectura specifica vehiculelor electrice a modelului I-PACE a permis echipei de design Jaguar sa imbine ambianta luxoasa cu spatiul generos pentru pasageri si bagaje la bordul vehiculului.

OPTIUNI SCAUNE

Confortul si ergonomia sunt la fel de importante ca spatiul. Modelul I-PACE este disponibil cu scaune Sport sau Performance, ambele cu gama diversificata de materiale si culori.

SPORTIV SI IN ACELASI TIMP PLACUT IN UTILIZARE

Experimentati performantele electrizante Jaguar, alaturi de beneficiile si lipsa de griji oferite de lipsa emisiilor de noxe in utilizare.

PRACTIC SI<br> ECONOMIC

PRACTIC SI
ECONOMIC

Tehnologia vine in sprijinul soferului. Placerea de a conduce un model Jaguar se imbina perfect cu confortul si avantajele incarcarii la domiciliu.
AUTONOMIE EV MAXIMUM 470 KM††

AUTONOMIE EV MAXIMUM 470 KM††

Jaguar I-PACE are o autonomie omologata in ciclu WLTP de 470 km††. Utilizati calculatorul autonomiei, pentru a estima autonomia reala si aflati cum puteti maximiza distanta pe care o puteti parcurge cu un vehicul electric.
MAXIMUM 127 KM DE AUTONOMIE IN 15 MINUTE**

MAXIMUM 127 KM DE AUTONOMIE IN 15 MINUTE**

Incarcarea completa la domiciliu se face cel mai bine peste noapte. Modelul I-PACE se incarca in timp ce va odihniti si este pregatit in dimineata urmatoare. Iar la nevoie, atunci cand va aflati pe traseu puteti utiliza incarcarea rapida.
COST REDUS DE EXPLOATARE SI STIMULENTE

COST REDUS DE EXPLOATARE SI STIMULENTE

Este posibil sa beneficiati de degrevari de taxe, avantaje, costuri reduse cu alimentarea si intretinerea, precum si alte stimulente. Pentru cele mai relevante informatii, consultati site-urile autoritatilor locale si nationale.
GARANTIE: 8 ANI SAU 160.000 KM

GARANTIE: 8 ANI SAU 160.000 KM

Proiectata pentru longevitate si pentru a sustine un timp indelungat condusul sportiv, bateria modelului I-PACE are o garantie de 8 ani si este proiectata sa depaseasca durata de exploatare a vehiculului.

NOUTATI

PERFORMANTE PROPULSIE ELECTRICA

PERFORMANTE PROPULSIE ELECTRICA

I-PACE este un model sportiv autentic. Motoarele sale electrice si distributia aproape egala a greutatii asigura un cuplu instantaneu, de 696 Nm si o agilitate specifica modelelor sportive.
TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE

Sistemul multimedia Pivi Pro1 prezinta pe ecran toate informatiile importante. Este inspirat de un smartphone si la fel de intuitiv ca acesta.
FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Proiectat pentru o siguranta optima. I-PACE este echipat cu o gama completa de sisteme de asistenta, care asigura protectia soferului si pasagerilor.

SELECTATI MODELUL

Modele adaptate diferitelor cerinte, cum ar fi I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S


• Faruri
• Jante de 18" tip 1022
• Scaune sport, cu tapiterie din Luxtec
• Volan imbracat in piele
• Pachet Online cu abonament de date2
I-PACE SE

I-PACE SE


• Faruri premium cu LED si lumini de zi signature
• Jante de 20" tip 6007
• Scaune sport, cu tapiterie cu tapiterie din piele in 2 nuante
• Hayon actionat electric
• Oglinzi exterioare incalzite, reglabile si pliabile electric, cu iluminare la apropiere si functie de memorie si oglinda sofer heliomata automat
I-PACE HSE

I-PACE HSE


• Faruri Matrix cu LED si lumini de zi signature
• Jante de 20" tip 5068, finisaj diamantat si contrast gri inchis lucios
• Scaune sport, cu tapiterie din piele Windsor
• Scaune fata incalzite si ventilate, reglabile pe 16 directii, cu functie de memorie pentru sofer
• Sistem audio 3D surround MeridianTM
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK


• Plafon panoramic fix
• Geamuri fumurii
• Pachet exterior Black
• Jante de 20" tip 5068, negru lucios
• Scaune si plafon cu tapiterie Ebony

††Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

Titlul masina anului, premiul anual pentru design auto si pentru cel mai ecologic vehicul din lume, acordate in 2019.
*Daca este utilizat un incarcator rapid CC de 100 kW. Timpul incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
2Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

Garantia bateriei de 90 kWh modelului I-PACE este limitata la 8 ani sau 160.000 km (100.000 mile) (oricare dintre situatii survine prima). Poate fi solicitata in cazul unui defect de fabricatie sau daca un dealer autorizat Jaguar stabileste ca a scazut capacitatea bateriei la mai putin de 70% din valoarea initiala.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de piata, tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.